Vi opkøber plastaffald

Vi køber og afhenter plastaffald og produktionsspild
Vi regenererer 16000 tons genanvendelige kundespecificerede plastgranulater i høj kvalitet om året, det kræver selvsagt en tilsvarende mængde plastaffald og produktionsspild, som vi kan anvende til at fremstille vores granulater.

Tilbyder totalløsninger på afhentning af plastaffald
Jeres plastspild er vores råstof, og for at kunne opfylde vores kunders efterspørgsel på regenererede plastgranulater, er vi aktive indkøbere af plast- og produktionsspild fra plastindustrien.

Hos RC Plast A/S udvikler vi totalløsninger, der kommer alle vores samarbejdspartnere til gode. Vi leverer forskellige løsninger indenfor komprimering af plastspild og sørger for kontinuerlige afhentninger af komprimeret produktionsspild, så vores samarbejdspartnere undgår, at det optager værdifuld plads på lageret. Det vil sige, at når du indgår en aftale med os, skal du ikke bekymre dig om dit plast- og produktionsspild længere.

Vi køber plast- og produktionsspild
RC Plast A/S indgår aftaler om afhentning af produktionsspild med plastproducenter i Skandinavien, Europa, USA og Australien, og vi søger altid nye samarbejdspartnere, hvor vi kan købe og afhente plast- og produktionsspild. Afstanden mellem leverandøren af produktionsspild til RC Plast A/S, er kun et spørgsmål om logistik og omfanget af den aftale, der indgås omkring kontinuerlig afhentning af varerne.

Vi laver længerevarende aftaler med vores transportører, hvilket betyder, at de kender både logistikken og processerne hos leverandøren.

Hos RC Plast A/S sørger vi for altid at have ledig kapacitet, og vi kan derfor altid aftage plast- og produktionsspild, og det er uanset hvor stor en mængde, der er tale om.

Vi opfordrer jer til at tage kontakt til RC Plast A/S for en dialog om de ønsker og behov, I har for salg og afhentning af produktionsspild. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar med kvalificeret rådgivning.