Vores DNA

Vi er RC Plast A/S
RC Plast A/S har over 35 års erfaring som troværdig og miljøbevidst samarbejdspartner indenfor plastindustrien. Det være sig som producent af regenererede, miljøvenlige, kundespecifikke plastgranulater og som indkøber af plast- og produktionsspild fra plastindustrien.

Kundespecifikke plastgranulater
Fremtidens virksomheder benytter sig i stigende grad af regenererede plastgranulater i stedet for Virgin plast og hos RC Plast A/S har vi siden 1984 forfinet og udviklet den proces, det er at indkøbe og afhente plast- og produktionsspild fra plastindustrien, regenerere det og producere genanvendelige, kundespecifikke plastgranulater i høj kvalitet, der kan genbruges i enhver miljørigtig plastproduktion.

Vi genbruger alt
Hos RC Plast A/S genbruger vi alt, og miljøet er ligeså essentielt for os som de høje krav, vi stiller til kvaliteten. Vi stræber altid efter at være bedst indenfor branchen - uden sidestykke. Derfor uddanner vi selv vores medarbejdere og sikrer dermed, at alle har den samme grundige viden og evner, det kræver at kunne fremstille plastgranulater med de nødvendige specifikationer, tilsat de ønskede additiver og i en ensartet høj, miljørigtig kvalitet.

Afhentning og regenerering af produktionsspild
Derfor møder vores kunder altid fagfolk, som har solid erfaring med - og vigtig viden om – både indkøb og produktion, som kan rådgive om de mest optimale løsninger for deres virksomhed, både når det gælder afhentning af produktionsspild og indkøb af de rette regenererede plastgranulater til ny produktion.

Vi kan varetage hele processen fra afhentning af produktionsspild til levering af regenererede plastgranulater til ny produktion, så vores kunder kun behøver at henvende sig ét sted for at få en totalløsning.

Import og eksport til hele verden
Det er også derfor, at vi i dag opererer med import og eksport i hele verden. Vi har kunder og samarbejdspartnere i USA, Australien, Tyskland, Polen, Italien, UK, Sverige, Holland og Danmark naturligvis.