Vores produktion

Produktion af plastgranulater
RC Plast A/S er en virksomhed med et unikt kendskab til produktion af regenererede plastgranulater, der kan genanvendes i plastproduktionen. Vi skiller os ud ved at have en ekspertise, der ikke viger tilbage for nogen på markedet.

Brugertilpassede termoplastiske materialer
Hos RC Plast A/S garanterer vi løsninger indenfor kundespecifikke termoplastiske materialer. Vi leverer plastgranulater med tilrettet MFR (Melt flow range), den ønskede slagmodificering, vi tilsætter de ønskede additiver og kunden kan få specifik indfarvning. Vores plastgranulater leveres i bigbags, tankvogne eller i hvilken som helst anden leveringsform, kunden ønsker.

Vi uddanner eget personale
Vores know how er en del af vores DNA, og vi sikrer os, at alle vores medarbejdere har samme grundige ekspertviden ved selv at uddanne alle ansatte indenfor vores felt og branche. De fleste af vores medarbejdere har over 10 års relevant erfaring hos os.

Derfor møder du fagfolk med vigtig viden og solid erfaring med fremstilling af kundespecifikke granulater i høj kvalitet. Medarbejderne forstår dine behov og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring med målet at levere den rigtige løsning.

Plastgranulater af højeste kvalitet
Vores tætte samarbejde, tillid til de ansatte og korte kommandovej gør os i stand til at producere plastgranulater af højeste kvalitet og dette har spillet en vigtig rolle i vores markante position på det internationale marked.

RC Plast A/S har et højt driftsniveau, som sikrer kunden en kontinuerlig sikker leverance af regenererede plastgranulater i en ensartet, høj kvalitet der er konkurrencedygtige med de aktuelle markedspriser .