Skip to content

Profil

Profil

Genanvendt plast siden 1981

Vi har genanvendt industriplast i mere end 40 år

RC Plast har mere end 40 års erfaring som troværdig og miljøbevidst samarbejdspartner indenfor plastindustrien. Vi regenererer miljøvenlige, kundespecifikke plastgranulater og indkøber plast- og produktionsspild fra plastindustrien.

Danske og udenlandske virksomheder benytter sig i stigende grad af regenererede plastgranulater fremfor virgin plast. Hos RC Plast har vi siden 1981 arbejdet målrettet på at udvikle og forfine processen, hvor vi indkøber og afhenter plast- og produktionsspild fra plastindustrien, regenererer det og producerer genanvendelige, kundespecifikke plastgranulater i høj kvalitet, der kan genbruges i enhver miljørigtig plastproduktion. Derfor møder vores kunder og leverandører altid fagfolk, som har en solid erfaring med processen og som er i stand til at kunne rådgive til den mest optimale, kundespecifikke løsning.

Vi er full-service og kan varetage hele processen fra afhentning af produktionsspild til levering af regenererede plastgranulater til en ny produktion, således at vores kunder kun behøver at henvende sig et sted for at få en totalløsning.

RC Plast genbruger alt og miljøet er lige så essentielt for os som de høje krav, som vi stiller til kvaliteten. Vi stræber altid efter at være den bedste i branchen og arbejder hver dag målrettet på at dygtiggøre os indenfor feltet.

Know-how og effektive metoder

RC Plast er en virksomhed med et unikt kendskab til produktion af regenererede plastgranulater, der kan genanvendes i plastproduktionen. Vi skiller os ud ved at have en ekspertise, der ikke viger tilbage for nogen på markedet. 

Miljø og bæredygtighed

Selvom man designer, producerer og forbruger efter cirkulære principper, opstår der stadig affald og spild.

Siden 1981 har RC Plast arbejdet med miljørigtig håndtering, bearbejdning og genanvendelse af produktionsspild fra plastindustrien. Spild, der omdannes til nye råvarer i form af højkvalitets granulater.

80 % af produktets bæredygtighedsprofil fastsættes under konceptudviklingen. RC Plast tilbyder professionel og faglig sparring under udviklingsfasen – bl.a. omkring jeres muligheder indenfor bæredygtige alternativer til virgin plast, valg af materiale og rette materialesammensætning til det givne produkt. 

RC Plast forpligter sig til…

Vil du vide mere om RC Plast og vores værdier?

Kom i kontakt med os i dag!