Skip to content

Services

Services

Dit foretrukne valg

Topmoderne faciliteter og kvalitetssikring

Med vores in-house laboratorie faciliteter og specialister kan vi sikre produkter af højeste kvalitet med de ønskede kvaliteter og specifikationer.

Vores medarbejdere har et unikt kendskab til produktion af regenererede plastgranulater, der kan genanvendes i plastproduktionen. Vi skiller os ud ved at have en ekspertise, der ikke viger tilbage for nogen på markedet. 

Her er et udpluk af, hvad vi kan tilbyde

DSC er en termoanalytisk teknik, hvor forskellen i mængden af ​​varme, der kræves for at øge temperaturen af ​​en prøve og reference, måles som en funktion af temperaturen.

Herved opnås et billede af de polymere materialer en prøve består af. 

MFI er en analyse der måler flydeegenskaberne af plastmaterialer ved et konstant tryk og en konstant temperatur. Denne værdi er en meget vigtig kvalitetsparameter for vores kunder. 

Vicat blødgøringstemperaturen bruges til at sammenligne forskellige materialers performance ved belastning med varme. 

En Charpy Impact Test måler den mængde energi, der absorberes i et plast emne når det rammes med en hammer. Emnerne er alle notchede på en standardiseret måde.

Askeindholdet anvendes til at vurdere, hvor meget mineralsk materiale, der er i plasten. Her varmes prøven op til 1100 ℃, og de materialer der er tilbage vil være pigmenter, fyldstoffer og armeringer. 

Denne standard testmetode muliggør bestemmelse af massefylden af plastmaterialer.

Lad os beregne CO2-aftryk for jer

I en tid med øget fokus på bæredygtighed – herunder bl.a. Stigende kundekrav, ændring i præferencer og lovmæssige ændringer, kan vores fleksible CO2-beregner give jer den nødvendige indsigt og dokumentation. F.eks. CO2-aftrykket for et givent RC INSIDE granulat eller når det kommer til bortskaffelse af jeres produktionsspild.

Kundespecifikke thermoplast løsninger

Vi garanterer højkvalitets leverancer og kundespecifikke løsninger på termoplastiske materialer.

Vores kundespecifikke leverancer inkluderer bl.a. plastgranulater med ønsket:

  • MFR (Melt Flow Range)
  • slagmodificering
  • tilsætning af additiver
  • indfarvning 

Vi sætter pris på ekspertviden

Vores know-how er en del af vores DNA.

Alle vores medarbejdere får en relevant uddannelse – hos os har de fleste over 10 års erfaring, og alle er blevet uddannet i vores grundige ekspertviden. Derfor møder du fagfolk med essentiel viden og solid erfaring med fremstilling af kundespecifikke granulater i højkvalitet. Vores medarbejdere forstår jeres behov og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring med målet at levere den mest optimale løsning.

Har du plastaffald, eller er du interesseret i at købe granulater?

Send os en besked i dag!